• Дискусія «Проблеми Львівщини у законотворчій діяльності депутатів-мажоритарників»

by  • 22.04.2016 • Моніторинг ВРУ • Прокоментуй!

У середу, 27 квітня, об 11:00 Громадянська мережа ОПОРА запрошує у Львівський прес-клуб на публічну дискусію «Проблеми Львівщини у законотворчій діяльності депутатів-мажоритарників».

Під час заходу експерти ОПОРИ презентуватимуть результати моніторингу діяльності народних депутатів Львівської області у розрізі проблем, на яких вони фокусуються під час підготовки законопроектів й депутатських запитів. Окрім цього, буде проаналізовано активність народних обранців у роботі міжфракційних об’єднань («Львівщина» та інші) й питання, що там розглядаються.

До участі у обговоренні запрошуються народні депутати та їх помічники, представники профільних громадських організацій та журналістів. Учасники заходу також ознайомляться з веб-порталом «Вони голосують для тебе», який є ефективним інструментом для аналізу виборцями діяльності депутатів.

У заході візьмуть участь:

• Тарас Радь, аналітик Громадянської мережі ОПОРА
    • Олександр Неберикут, аналітик Громадянської мережі ОПОРА

Захід здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» (виконується Фондом Східна Європа).

За коментарями звертайтеся:
    254-6163, lviv@opora.org.ua – офіс Громадянської мережі ОПОРА у Львові