• Анонс: «Львівщина у рейтингу демократичного розвитку областей України – 2016»

by  • 17.03.2017 • Діяльність, Новини організації • Прокоментуй!

У вівторок, 21 березня, об 11:00 в у Львівському прес-клубі, що за адресою пр. Шевченка 11, відбудеться прес-конференція «Львівщина у рейтингу демократичного розвитку областей України – 2016». Організатором заходу є Громадянська мережа ОПОРА.

Що заважає, а що сприяє розвитку демократії на Львівщині? В яких сферах життя області спостерігається найбільший прогрес та регрес щодо розвитку демократичних процесів? Яка позиція Львівської області в загальноукраїнському рейтингу? Відповіді на ці та дотичні питання, ви зможете почути під час презентації.

Учасник прес-конференції:
    Олександр Неберикут, аналітик Громадянської мережі ОПОРА.

До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації, громадські активісти та всі зацікавлені особи.

Довідково:
    Захід проводиться в рамках проекту «Сприяння реформам та розвиток підзвітності в регіонах України», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з Львівським офісом Громадянської мережі ОПОРА у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів за підтримки National Endowment for Democracy (NED).

Контактна інформація:
    Львівський офіс Громадянської мережі ОПОРА – 032 254 61 63, lviv@opora.org.ua