• Волонтери та прихильники мережі

Волонтери та прихильники Громадянської мережі ОПОРА

За попередні роки роботи до Львівського представництва Громадянської мережі ОПОРА звернулось чимало громадян. Більшість звернень стосувались вирішення певної проблеми, яка перебувала в полі діяльності організації. Проте, були й такі, хто просто хотів реалізувати задуманий проект чи посприяти діяльності ОПОРИ.

Поруч з цим, в організації є чимало друзів, які з року в рік долучаються до різних проектів, поширюють інформацію про роботу, консультують та просто підтримують добрими словами. Щоб полегшити комунікацію з цими середовищами та допомогти бажаючим приєднатися ми створили додатковий сервіс на сайті — «Мережа».

Після реєстрації (анкета нижче) ваші контакти потраплять до загальної бази даних прихильників мережі. Активісти організації зможуть інформувати вас про основні організаційні моменти, надсилати анонси майбутніх подій, новини. Якщо ж ви не бажаєте отримувати таких листів, але все одно хочете зареєструватися — поставте відповідну позначку в анкеті. В цьому випадку, активісти мережі звертатимуться до вас тільки в окремих випадках (не частіше аніж 2-3 рази в рік). Детальніше про проект «Мережа» читайте тут.

Анкета:

Пункти, відзначеня зірочкою, обов’язкові для заповнення.
    * Erforderlich
      Dieses Feld muss ausgefüllt werden.
      Geben Sie niemals Passwörter über Google Formulare weiter.

Про проект «Мережа»:

Громадянська мережа ОПОРАПроект створений для залучення до діяльності Громадянської мережі ОПОРА як волонтерів, так і звичайних прихильників організації. Будь хто бажаючий, не залежно від його політичних та релігійних переконань, може приєднатися до мережі. Списки волонтерів та прихильників мережі знаходяться у базі даних. Для взаємодії особи, які приєднуються до бази повинні залишити хоча б одне поле контактної інформації. Керівник напрямку роботи з волонтерами та прихильниками відповідає за взаємодію з ними.

З усіх питань, пов’язаних з роботою мережі волонтерів та прихильників, звертайтеся на поштову скриньку network@opora.lviv.ua або ж телефонуйте за номером 032 254 61 63. Якщо ви захочете вийти з мережі, відмовитись від розсилки чи змінити реєстраційні дані – також звертайтесь за вказаними реквізитами. Не забувайте вказувати email та/чи телефон, який ви вказували при реєстрації, якщо ви писатимете/дзвонитимете з іншого email/номеру.

Волонтери мережі — особи, які готові долучитися до безпосередньої роботи в мережі, підтримують цілі та завдання мережі та поділяють цінності організації. Завдання волонтера – максимально сприяти досягненню поставленої цілі у вибраному напрямку роботи організації. Завдання організації – максимально сприяти навчанню та власному розвитку волонтера.

Прихильники мережі — особи, які підтримують цілі та завдання мережі, але не готові чи не мають можливості в повній мірі долучитися до роботи організації. Прихильники мережі отримують новини про діяльність організації, анонси подій, запланованих акцій та проектів. Прихильники мережі, по змозі, поширюють інформацію про діяльність організації в соціальних мережах, розповідають друзям та знайомим. Прихильники мережі, за бажанням, можуть долучатися до тих чи інших акцій мережі, які не потребують тривалого входження в тему (короткотермінове спостереження за виборами, спостереження за ЗНО, надання консультацій іншим учасникам мережі).

Вся інформація, яку користувачі надають при реєстрації, розташована на серверах компанії Google і підпадає під правила та умови користування сервісами цієї компанії. Громадянська мережа ОПОРА не передає відомості про користувачів мережі третім особам без їхньої на те згоди.