• Одномандатний виборчий округ № 125

Центр – місто Старий Самбір.
    Кількість виборців – 164 027.
    Кількість дільниць – 265 (в тому числі 14 спеціальних виборчих дільниць).
    Межі – Сколівський район (57 виборчих дільниць), Старосамбірський район (119 виборчих дільниць), Турківський район (66 виборчих дільниць), Самбірський район (3 виборчі дільниці), м. Самбір (20 виборчих дільниць).

Коментар: Межі округу дещо змінилися за рахунок включення до його складу м. Самбір (який у 2002 році належав до іншого округу з центром у м. Городок) і виключення кількох населених пунктів Самбірського району (смт Дубляни, Бісковичі, Блажів, Велика Озимина, Викоти, Вільшаник, Воютичі, Городище, Корналовичі, Кульчиці, Монастирець, Ралівка, Чуква). Таким чином, до округу №125 повністю входять три райони – Сколівський, Старосамбірський і Турківський. Тоді як з Самбірського району до округу №125 віднесено лише районний центр (м. Самбір) і три села (Ваньовичі, Дубрівка, Стрілковичі), які утворюють сполучну смугу між Старосамбірським районом і м. Самбором.