• Одномандатний виборчий округ № 118

Центр: м. Львів, Личаківський район
    Кількість виборців: 171 624.
    Кількість дільниць: 137 (в тому числі 2 спеціальних виборчих дільниць).
    Межі: Частина Личаківського району (17 виборчих дільниць), частина Шевченківського району (21 виборча дільниця), Пустомитівський район (99 виборчих дільниць).

Коментар: Це абсолютно новий округ, який охоплює частини Личаківського і Шевченківського районів міста, а також повністю включає Пустомитівський район Львівської області, що має протяжний спільний кордон з містом. В 2002 році Пустомитівський район був розділений між двома округами міста – з центром у Франківському районі і з центром у Шевченківському районі. Включення цілого Пустомитівського району до одного округу у Львові  є найбільш кардинальною зміною меж округів міста порівняно з 2002 роком. Де-факто (але не де-юре) центром округу №118 є місто Пустомити і відповідний район, який охоплює трохи більше 90 тис. виборців розподілених по 99 виборчих дільницях. Тоді як на територіях Личаківського та Шевченківського районів Львова, які входять до округу №118 нараховується майже 80 тис. виборців і 38 виборчих дільниць.