Навпроти «Батьківщини» до обларади буде штамп «вибув»

Дата: 31.10.2010

Члени дільничних виборчих комісій Львова розпочали свій ранок з проштампування бюлетенів до обласної ради відміткою «вибув» навпроти партії «Батьківщина». За інформацією спостерігачів Громадянської мережі ОПОРА, представники районних та міських ТВК лише вчора ввечері розповсюдили рішення про зняття партії з реєстрації. До прикладу, Сокальська районна ТВК всю ніч розвозила рішення на дільниці. Львівські дільничні виборчі комісії лише сьогодні отримали таке роз’яснення. Двері міської ТВК зараз зачинені. Як інформують спостерігачі, всі члени комісії роз’їхалися по міських ДВК та доводять їх до відома про необхідність зняття «Батькіщини» в бюлетенях до облради.

Вранішня ситуація посіяла хаос і серед членів львівських ДВК. Так, наприклад, станом на 8:00 на дільниці №11275, що на вулиці Величковського, члени комісії штампу досі не поставили. Наразі не зрозуміло, як вирішиться ситуація, адже голосування розпочинається о восьмій ранку і люди вже зібралися біля дільниці. Такий же хаос спостерігається у Брюховичах, де на дільниці №281 члени ДВК запустили до зали голосування виборців, хоча бюлетені так і не проштамповані.

Контактна особа: Ірина Швець, довготерміновий спостерігач ГМ ОПОРА, – 063 628 68 40.