Шукаємо експертку/експерта з розробки стратегічного плану

Дата: 10.10.2018

Львівське представництво Громадянської мережі ОПОРА в рамках програми “Платформа розвитку громадянського суспільства” шукає експертку/експерта з розробки Стратегічного плану та побудови системи менеджменту на операційному рівні. Результатом цієї діяльності має бути розробка 3-річного плану організаційного розвитку і системи моніторингу та оцінки його виконання.

Обсяг запланованих робіт:

1. Збір об’єктивно вимірювальної інформації та аналіз даних (включаючи Porter’s 5 Forces і PESTLE) з метою оцінювання поточного рівня організаційного розвитку.
  2. Підготовка та презентація пакету рекомендації щодо розробки Стратегічного плану та системи менеджменту організації.
  3. Розробка та проведення 2-денної стратегічної сесії для персоналу з метою визначення стратегічних цілей, розробки і впровадження системи операційного планування та моніторингу.
  4. Коучинг щодо впровадження Стратегії.

Термін надання послуги: 1 листопада – 29 грудня 2018 року.

До участі в тендері запрошуються експерти, які мають практичний досвід роботи з розробки і втілення цілісних систем менеджменту в неприбуткових організаціях та здійснення консалтингу зі стратегічного планування в бізнес- і/або громадському секторі. Експерти мають бути зареєстрованими на платформі Маркетплейс.

Для участі в тендері необхідно надіслати до 19 жовтня (17:00) на електронну пошту [email protected] :

• Резюме
  • Пропозиції з детальним планом діяльності

Максимальна сума тендеру: 25 000 грн.

Контактна особа: Ольга Стрелюк ([email protected], 0636286836).

Детальніше про умови тендеру.