Відбір спостерігачів за місцевими виборами 2010 року у Львівській області

Дата: 24.09.2010

Львівське представництво Громадянської мережі ОПОРА оголошує початок відбору спостерігачів за місцевими виборами 2010 року у Львівській області. Для участі у спостереженні Вам необхідно мати 18 років і більше, бути громадянином України, мати можливість перебувати на визначеній виборчій дільниці в день виборів (31 жовтня) з 7 ранку і до закінчення підрахунку голосів.

Для того щоб потрапити у список спостерігачів, заповніть форму, подану нижче. Опісля, ми Вам зателефонуємо та повідомимо про дату проведення навчань для громадських спостерігачів у Львові. На семінарі Ви отримаєте всю необхідну інформацію про особливості ведення спостереження, а також ознайомитесь з нормативно-правовою базою. Номер дільниці, на якій Ви спостерігатимете, буде визначено під час семінару.

Паспортні дані потрібні для реєстрції спостерігача в ЦВК. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання – звертайтеся: [email protected], 063 628 68 44 (Андрій Дутчак).

Будемо вдячні за поширення цієї інформації. Наш банер:

Відбір спостерігачів за місцевими виборами України 2010 року у Львівській області

Код банеру: