[Подія відбулась] Молодь Львова запрошують на тренінг про розбудову співпраці з депутатами задля вирішення екопроблем

a.zozulia@opora.org.ua

Захід відбудеться у суботу, 8 червня, у просторі міського садівництва та городництва “Розсадник”. Учасники дізнаються про особливості роботи депутатів, довкіллєві виклики громади та існуючі можливості співпраці між мешканцями та депутатськими командами задля їх вирішення.

Ініціатива проведення заходу належить львівському осередку “Громадянської мережі “ОПОРА”, що у межах Громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» з 2017 року сприяє підвищенню рівня відкритості, прозорості та підзвітності депутатів Львівської міської ради.

“Ми знаємо, що молодь турбують проблеми пов’язані із якістю сортування відходів, доглядом за зеленими насадженнями, доступом до водойм, зміною клімату тощо. А тому пропонуємо цікавий навчальний формат, який допоможе зрозуміти, як кожен та кожна може впливати на зелений порядок денний громади” – поділилася ідеєю організаторка заходу Анжеліка Зозуля.

Програма тренінгу складатиметься з кількох змістовних модулів, у межах яких учасників_ць познайомлять із організацією роботи депутатів міської ради, актуальними довкіллєвими викликами громади та цікаві інсайди про дієві інструменти впливу на локальну екополітику.

Спеціальною гостею тренінгу стане депутатка Львівської міської ради, заступниця голови комісії екології, природокористування та енергозбереження Марія Чижишин..

Реєстрація до участі відкрита за посиланням до 6 червня включно.

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад» за посиланням.

За постійними оновленнями кампанії можна слідкувати:

На вебплатформі Атестація депутатів місцевих рад

У соціальній мережі Facebook на сторінці «Місцеві депутати. Атестація»